Despre Ceainic

despre-ceainic

They call me Teapot.

Scriu atât de mult despre alții încât mi se pare greu să scriu acum ceva despre mine.

Probabil vă întrebați de ce Ceainic și nu altceva. Ei bine, asa cum am spus mai sus, mi se spune Ceainic, micul Ceainic, și asta nu doar pentru că iubesc ceaiul, infuziile de plante, combinațiile parfumate și încântătoare, dar și pentru că sunt eu însămi o combinație de ciudățenie și entuziasm.

Tea – a hug in a cup

Îmi place să scriu despre realitatea imediată, despre oameni și despre cărți. Mă inspiră natura, muntele, animalele, florile. Studiez sociologia, fac voluntariat pe oriunde găsesc ocazia, cuceresc munți și cărări neumblate, pictez, citesc, iar mai apoi mă retrag în liniște cu o ceașcă de ceai și o carte. Citesc greu, pentru că tata m-a învățat să îmi imaginez tot ce citesc, ca și cum aș fi eu un personaj al poveștii, iar asta presupune de fiecare dată o atenție mai mare la detalii și de multe ori zăbovesc mult timp până să mă despart de o carte.

Adun cărți din librării și anticariate, și visez să am într-o zi propria mea biblioteca imensă, cu rafturi albe.

Multe alte dorințe îmi trec prin minte zilnic și-mi promit de fiecare dată că o să le fac să devină realitate, dar până atunci, le aștern pe foaie, le citesc și recitesc până când îmi rămân întipărite în minte. Nu de puține ori răspund oamenilor cu citate adunate din cărți care m-au impresionat, cu fraze rostite chiar de ei, pentru că adesea îmi găsesc inspirația în vorbele cele mai simple ale oamenilor din jurul meu. Adun toate aceste fragmente risipite prin notițe și caiete, cărora sper sa le găsesc loc cândva într-o carte pe care să-mi pun numele.

De asemenea, toate fotografiile pe care le veţi vedea pe blog îmi aparţin, căci îmi place să-mi pun amprenta asupra a tot ceea ce fac.

Sper să mă citiți cu drag, pentru că tot ce scriu e citit și recitit, adaptat și corectat, pentru plăcerea cititorului.

Dacă vreți să fiți voi cei care să-mi scrieți, mă găsiți aici: ruxandra.oana3k@gmail.com

Mă găsiți de asemenea și pe canalele de social media presărate peste tot pe blog.

Voi răspunde cu drag!